torsdag 26. juni 2014

Tilbake fra "vintertur" på Gallokvidda. Mobilblogg.

Da var turen på Gallokvidda ferdig. Det har vært kaldt og været har til tider minnet mest om vinter. Det ble noen dager i teltet, mens nordavinden blåste kraftig og haglbyger slo mot teltduken. Tross dette har fisket vært bra og det har blitt mange ørretmiddager. Spesielt langs Gallokvassdraget var fisken bitevillig. De store ruggene uteble, men kilosgrensa ble brutt. Mye av fisken lå på mellon 0,5 til 0,8 kg, kan vel ikke klage da. 

Etterhvert bevegde vi oss inn på Enarestien og fulgte den helt til Karlebotn. Når vi kom litt høyere i terrenget ble tatt mest røye, og været ble om mulig enda kaldere.

Alt i alt er vi fornøyd og vi er helt overbevist om at hit skal vi tilbake ved en annen anledning, men da blir turen tatt litt senere på sommeren. 

Nå er vi i Karasjok og skal ta det piano her noen dager før vi setter kursen not Dividalen nasjonalpark.

Ble ikke tatt mange bildene med mobilen på denne turen, men legger ved to bilder som jeg håper kan bidra til å pirre fiskefeberen til de som leser dette. 
Nå satser vi på sol og sommer fremover!

2 kommentarer:

 1. Kjekt å høre at dere har det bra ;-)
  Ella lurer på om dere bare spiser fisk? ;-)
  Her ser vi frem til ferie om ei ukes tid og Tyrkia, vi har det ikke så kaldt som dere, og ikke ligger vi i telt, eller Ella har hatt et par netter utpå plenen.
  Kos der videre, og legg gjerne ut flere bilder.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det Birgit. Du får hilse til Ella å si at vi ikke kun spiser fisk på disse turene. Det blir en del Toroprodukt og Realturmat også. Ca hallparten av middagene består av fisk, varierer litt ut i fra hvor lei vi blir. Håper alt er bra med dere og kos dere på ferie.

   Slett